Sprækker: Book launch & Installation by Mette Garfield

mette garfield.jpg

Join us for the launch and installation of Mette Garfield's new book "Sprækker".
Thursday the 7th of February
from 5 pm - 8 pm

Sprækker er Mette Garfields skønlitterære debut udgivet af forlaget Arkiv for Detaljer. I forlængelse af udgivelsen har Mette Garfield i samarbejde med fotograf Frida Gregersen, klipper Niels Plenge samt lyddesignerne Jakob Garfield og Stefan Garfield Rasch-Holm lavet en installation med uddrag af teksten. Det fejres med reception og oplæsning af Bjørn Rasmussen og Mette Garfield torsdag d. 7 februar fra kl 17 - 20.

Sprækker er en punktroman hvis hovedfortælling kredser om to personer. En mor og hendes voksne datter. Det er en nuanceret fortælling om forholdet mellem en kvinde og hendes elsker og spejlingen mellem mor og datter.

Installationen vises til og med den 19. februar.